Sucul de rodie este cunoscut pentru contribuția sa incontestabilă la sănătate, deoarece proprietățile sale antioxidante și nutritive sunt extrem de benefice pentru sănătatea cardiovasculară și digestivă. În mod similar, consumul de rodie este asociat cu întărirea imunității datorită contribuției sale bogate în vitamina C.
Cele mai benefice trei vitamine care se regăsesc în sucul de rodie
Proprietățile sau elementele nutritive care se regăsesc în sucul de rodie sunt foarte variate, dar iată care sunt cei mai beneficii trei compuși pentru sănătate care se regăsesc în acest fruct hrănitor și delicios.
Vitamina C
Vitamina C are funcții foarte importante în organismul uman și, deși am putea vorbi pe larg despre beneficiile sale, rezumam că este un mare antioxidant, îmbunătățește vindecarea rănilor, absorbția fierului și întărește sistemul imunitar.
Potasiu
Potasiul găsit în rodie ajută la reglarea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea sănătății oaselor și la promovarea funcției musculare și nervoase, printre alte beneficii.
Acid folic
Acidul folic este cunoscut sub numele de vitamina B9 și are o importanță deosebită în procese precum sinteza sau repararea ADN-ului, producția de globule roșii și chiar în procesele de sarcină.
Sucul din rodie: Proprietati si benficii
Importanta stoarcerii corecte a rodiei
Stoarcerea rodiei este o parte fundamentală a oricărei prelucrări a rodiei și este singura modalitate de a obține cea mai mare cantitate de suc posibilă, precum și de a preveni ca semințele să strice munca de prelucrare și aroma bogată de rodie.
Textura și consistența sucului sunt un alt aspect foarte important în care procesul de stoarcere a rodiei are o mare influență.
De aceea, va prezentam storcătorul nostru de rodii Speed Pomegranates, capabil sa stoarce pana la treizeci de bucăți pe minut intr-un mod foarte eficient si sa păstreze toate proprietățile benefice ale rodiei.