Original System

Sistem unic de stoarcere al citricelor.

Sistemul de stoarcere al citricelor este brevetat ZUMEX. Acest sistem automat a fost aplicat prima data de catre Zumex, in sectorul profesional HoReCa.

Sistemul de stoarcere automat al citricelor este o garantie a calitatii, a aromei si a igienei. Sucul nu intra in contact cu coaja. Prin acest sistem se previne transferul uleiurilor esentiale si a acizilor in suc. Astfel se obtine un suc de calitate, cu aroma unica.

Zumex ASP

Prima generatie de prese de citrice care dispun de tehnologia antibacteriana.

Zumex ASP (Antibacterial Silver Polymer), este o tehnologie bazata de ioni de argint, care reduce dezvoltarea bacteriilor, garantand o protectie eficienta si se durata.

Life Essence

Esenta fructelor. Esenta vietii
Esenta vietii este noua abordare a companiei asupra lumii dorim sa fim mai apropiati si mai implicati, mai atractivi si mai sugestivi.

Faptul ca suntem un leader pe piata, ne face sa fim atenti la fiecare detaliu, ne face sa ne bucuram de fiecare clipa a zilei.

Sucul este esenta fructelor, iar fuctele sunt esenta vietii.

Valorile calitatii

Zumex va ofera, prin intermediul aparatelor produse in Spania design, tehnologie, functionalitate, rezistenta si excelenta in ceea ce priveste calitatea.

Zumex este recuoscut de catre EFQM Excellence model, care este cea mai populara unelta de control al calitatii in Europa.