SUC ARLECHINO
Ingrediente:
1/4 ardei rosu
2 rosii
100 ml. apa minerala
3 frunze de coriandru verde
1 frunza de telina
Toate ingredinetele se pun in Zumex Multifruit Speed Control in urmatoarea ordine:
ardei, rosii, frunzele de coriandru, si de telina. Peste suc se adauga 100 apa si
se amesteca. Se serveste foarte rece.
Se decoreaza cu funze de coriandru si de telina tocate marunt.
SUC VITAMINIZANT DE BROCCOLI
Ingrediente:
125 gr.(4 ½ oz) broccoli
2 mere
15 ml. zeama de lamaie
Indepartati tulpina de la broccoli, deoarece se obtine putin suc din acestea, iar aroma nu este la fel de placuta,
ca cea a sucului obtinut doar din buchetelele de broccoli.Se proceseaza merele, brcocoliul, si se adauga zeama de lamaie.
Se serveste intr-un pahar inalt impreuna cu gheata.
SUPA RECE ‘Gazpacho’
Ingrediente:
4 rosii de marime medie
4 fire de patrunjel verde
1 catel de usturoi
1 ceapa mica
2 morcovi
2 tulpini de telina
1 ardei rosu
1 castravede de marime medie
2 linguri de otet din vin
3 linguri de busuioc
piper negru macinat
Toate ingredinetele se pun in Zumex Multifruit Speed Control in urmatoarea ordine:
rosii, patrunjel, usturoi, ceapa, morcov, telina, ardei, castravete, otet. Se proceseaza.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste in boluri de supa, si se presara busuioc tocat.
Puteti adauga si cuburi de gheata.
Green Magic
Ingrediente :
4 tulpini telina
2 castraveti
2 rosii
1 catel usturoi
Toate ingredientele se proceseaza cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control.
Puteti decora preparatul cu frunze de telina.
Cocktail 3 in 1
Ingrediente :
300 cc suc morcovi
300 cc suc sfecla
300 cc suc protocale
lamaie
zahar
Morcovul si sfecla se proceseaza cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control. Adaugati sucul obtinut de la 3 portocale. Adaugati zaharul. Serviti cu gheata si cu felii de lamaie
Crazy Beach
Ingrediente :
1.5 oz suc capsuni (obtinut din aprox. 200 g capsuni)
1.5 oz suc ananas (obtinut din aprox. 200 g ananas)
0.5 oz nectar cocos
1 oz suc portocale (obtinut din aprox. 3 portocale)
2 linguri zahar
Capsunile si ananasul se proceseaza cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control. Se adauga nectarul de cocos si se mixeaza. La final se adauga sucul de portocale. Se amesteca si se adauga zaharul.
Suc de pepene si struguri
Ingrediente :
1 felie de pepene galben
100 gr. (3 ½ oz) struguri albi
100 ml iaurt de baut
50 gr. (1 ¾ oz) mure
Pepenele se curata de seminte si de coaja. Strugurii se spala. Acestea se proceseaza cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control. Adaugati iaurtul si amestecati. La final adaugti murele.
Murele pot fi inlocuite cu alte fructe rosii : capsuni, zmeura.
Punch de fructe
Ingrediente :
5 cani pepene galben
5 cani ananas
5 cani papaya
2 cani suc de portocale natural
2 linguri rodie
2 linguri de zahar
Cateva picaturi de zeama de lamie
Se proceseaza pepenele galben, ananasul, si papaya cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control.
Se adauga si restul de ingrediente. Amestecati pana cand obtineti un punch omogen.
Se serveste rece, cu cuburi de gheata. Se poate decora cu bucatele de ananas sau cu cirese.
Cocktail de pepene rosu
Ingrediente :
2 felii de pepene rosu
1 lingura de miere lichida
2 linguri de frisca lichida
1 mar
6 curmale
Pepenele se curata de seminte si de coaja. Acestea se proceseaza cu ajutorului aparatului Multifruit Speed Control. 1/3 din compozitie se pune intr-un bol si se dizolva in el mierea. Se adauga frisca lichida. Se adauga si restul de suc si se amesteca bine. Se adauga marul taiat cubulete, si curmalele fara samburi. Se serveste rece.